Start

Sånglektion

Körer

Röst/
kommunikation


Företag/
skolor


Om mig

Kontakt

BiP™-
Voice Training
Jag har alltid sjungit!

Trots det dröjde det innan musiken blev mitt yrke. I flera år studerade jag för välrenommerade pedagoger men det var först när jag träffade den finska sångpedagogen och logopeden Ritva Eerola som sångtekniken fick en innebörd. Hennes kunskaper öppnade en helt ny värld för mig! Ritva Eerola utbildade mig först till operasångare och sedan till sångpedagog. År 2012 blev jag "Certified Master Teacher of BiP™-Voice Training" (Läs mer under BiP™-Voice Training). Sedan våren 2016 är jag dessutom "Certified Course Instructor of BiP™-Voice Training" vilket ger mig rätt att vidareutbilda och certifiera andra sångpedagoger i BiP™.

Med över 25 års erfarenhet undervisar jag sångare och talare på alla nivåer, enskilt eller i grupp. Jag coachar körer, föreläser och håller workshops för sångpedagoger, musiklärare och teaterpedagoger. Jag hjälper företag med röstträning, framförande och kommunikation. Jag arbetar alltid med hela kroppen som bas och med textens energi i fokus.

Exempel på uppdragsgivare:
Kulturskolan syd, Stockholm
Tavestehus kulturskola, Finland
World Voice Day, Tallinn, Estland
Euroling
Akademiska kören, Chorale francophone, Sånggruppen Mysing i Stockholm
Kantaton och Oxelökören i Nyköping
Flertalet kyrkokörer

Kommentarer:
"Stort tack, Helene, för en verkligt givande söndagseftermiddag! Kören var begeistrad! Jag för min del, också inspirerad, har i mitt musikerliv sällan varit med om en så bra föreläsning/workshop."

"Tack för att du ställde upp och fick till det med gänget, du är en himla duktig pedagog!"

"Denna jul kommer jag vara extra tacksam för livets stigar som leder till kontakt med härliga människor, som t ex. extremt bra sångpedagoger som gör mirakel."

(Referenser på begäran)

Senast uppdaterad: 2016-09-01 | © Copyright Vocalux 2016